Nyelvtanulásról, gyereknevelésről, táplálkozásról, történelemről, jelenről és jövőről...

Hajnal Anett

Hajnal Anett

Cher 70!

2016. május 09. - Hajnal Anett

Cher május 20-án 70 éves lesz, ami hihetetlen és örömteli eseménynek tűnik.

Hihetetlen, különösen azok számára, akiknek Cher nevének hallatára még mindig az "If I Could Turn Back Time" jut eszébe, és örömteli az elmúlt hónapok eseményei után, amikor tinédzserkorunk oly sok tündöklő sztárját veszítettük el nagyrészt gyógyszer és / vagy kábítószerfüggőség miatt (kisebb részt betegség következtében), hogy kezdhetjük úgy érezni, kezd idegenné válni a világ, tele pelyhes állú focistákkal és 00-ás méretű modellekkel, akiknek képtelenek vagyunk megjegyezni a nevét... Jó lenne néha visszatekerni az időt?... :)

A klip annak idején az énekesnő pucér feneke miatt vált híressé (Cher itt 43 éves, ha jól számolom) A koncertfelvételen nemcsak akkori férje gitározik, hanem tizenegynéhány éves közös fiúk is.

Cher 70 éves, és nem tervezi a visszavonulást.

Tizenéves kora óta dolgozik a szórakoztatóiparban, a Sonny és Cher korszakról játékfilm is készült.

Ebből kiderül, Sonny hogy látta a kapcsolatukat. Aki Cher további kapcsolataira kíváncsi, az sem marad információ nélkül, a neten található egy hosszú lista Cher partnereiről Tom Cruise-tól Eric Clapton-ig és még tovább...

Talán nem mindenki tudja, de Cher nemcsak énekesnőként tett le valamit az asztalra, filmszínésznőként több díjat is begyűjtött, például egy Oscar-díjat is (mások mellett Meryl Streep is jelölve volt abban az évben, aki, úgy tűnik, nagyon szorított Cher-nek). Meryl Streep és Cher jóban voltak abban az időben - M.S. egy interjúban elmeséli, hogy negyedik gyerekét annak köszönheti, hogy Cher vigyázott egy estét a már meglévő háromra...

Cher-t lehet szeretni a hangjáért, lehet szeretni a filmjeiért, extrém külsejéért - vagy szókimondó stílusáért és humoráért.

Egy lánynak és egy fiúnak adott életet, ma két fiú édesanyja. Hogy lehetséges ez? Úgy, hogy a lánya, Chastity nemátalakító műtétet végeztetett, és már férfiként él, akit Chaz-nek szólítanak. (Szeretettel várom a kommenteket...)

 A lenti videóban beszél arról, milyen volt, amikor a lánya bejelentette, hogy leszbikus. Így utólag visszagondolva "azok voltak a régi szép idők..." - mondja.

A következő műsorban Cher édesanyjával szerepel, aki saját állítása szerint a 87. évében van. (Vagy csak én hallottam annyinak?!). Ha ez igaz, bátran kijelenthetjük, hogy ha Cher anyja géneit örökölte, még jó darabig élvezhetjük a produkcióját.

Egy másik összeállítás szerint Cher erőssége az,  mindig hitt magában. Átélt sikereket és kudarcokat, újabb kudarcokat és újabb sikereket. Volt része rajongásban és elutasításban is. A magánéletében is akadt csalódás, betegség és olyan meglepetések, amelyekre nem volt felkészülve. De itt van még mindig. Lehet, hogy nem mindenben szeretnénk követni a példáját, mégis tanulhatunk tőle...

Nemcsak híres emberek élettörténetéből lehet tanulni. A saját elődeink is példaként szolgálhatnak. A cikk szerzője előadást tart "Mire jó a családkutatás?" címmel május 12-én csütörtökön 17 órakor. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnal-anett.blog.hu/api/trackback/id/tr58689208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása