Nyelvtanulásról, gyereknevelésről, táplálkozásról, történelemről, jelenről és jövőről...

Hajnal Anett

Hajnal Anett

Előadások és cikkek német nemzetiségi avagy "sváb" családkutatás témában

2019. február 13. - Hajnal Anett

 

dedszulokeskuvoimosolygoskozeli.jpgÓbudai Platán Könyvtár Ezüsthegyi Könyvtára, Budapest, 2018.02.08.

"Elfelejtett őseink: Lebhardt, Harrer, Gruber" Előadás az Óbudai Platán Könyvtár Ezüsthegyi Könyvárában, Budapest, 2018. február. Cikk az Óbuda.hu oldalon.

"Mit tud a történetírás a családomról?" Előadás a Magyar Családkutató Egyesület konferenciáján, Budapest. A diák megnézhetők az AKuFF oldalán.

"Weingarten, Gastwirtschaft, Kleinladen" Előadás konfererencián, Andrássy Egyetem, Budapest, 2014. december. Beszámoló az AndrássyUni.eu-n

"Der Braunhaxler in Altofen und sein langer Weg zum Ungarntum" Előadás doktorandusz konferencián, Andrássy Egyetem, Budapest, 2014. november. Beszámoló a Zentrum.hu oldalán, ill. német nyelven az AndrássyUni.eu-nál.

"Die Ganz Werke in Budapest um die Wende vom 19. zum 20. Jahrhundert" Előadás történész konferencián, Chemnitz, Németország, 2014. június. Beszámoló a h-net.org oldalán.

"Der Braunhaxler in Altofen und sein langer Weg zum Ungarntum" Cikk az AUB tanulmánykötetében. Az egész szöveg letölthető az Academia.edu oldaláról.

"Ungarndeutsche Heimatliteratur in der Zwischenkriegszeit..." Cikk a "Deutsch ohne Grenzen" c.Csehországban szerkesztett tanulmánykötetben. Az egész cikk olvasható a d-nb.info oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnal-anett.blog.hu/api/trackback/id/tr114625006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása